Η Ομάδα Μας

Critical Solution | Business Partners > Η Ομάδα Μας

Ξιφαράς Ιωάννης

Ο κ. Ξιφαράς (MBA) είναι ο ιδρυτής και διαχειριστής της CriticalSolution. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Southampton University, ενώ συμμετείχε σε εξειδικευμένα μεταπτυχιακά σεμινάρια Γερμανικών Πανεπιστημίων.

Στην μακρά καριέρα του, στους τομείς των λιανικών πωλήσεων και της χονδρικής πώλησης, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος, Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων, Εμπορικός Διευθυντής, Διευθυντής Αγορών και Διευθυντής Πωλήσεων σε πολυεθνικές και μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις. Με την συμβουλευτική ασχολείται τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας εξειδίκευση στην αναδιοργάνωση υγιών & υπό πίεση εταιρειών, και την στρατηγική ανάπτυξης.

Μυζήθρα Μαρία

Η κ.Μυζήθρα είναι Partner στην Critical Solution. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Στατιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, πήρε Master στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επαγγελματική εξειδίκευση στο Banking από το Πανεπιστήμιο Luigi Bocconi του Μιλάνο.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, ανώτατο διοικητικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Σύμβουλος Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου (2016 – 2019). Γνωρίζει σε βάθος τη λειτουργία και τη σημερινή κατάσταση του τραπεζικού συστήματος. Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια με τη συμβουλευτική επιχειρήσεων και ως συνεργάτης Εμπειρογνώμων για τραπεζικά θέματα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Μαυρογιάννης Παναγιώτης

Ο κ. Μαυρογιανής (MBA) είναι σύμβουλος αναλυτής με την Critical Solution. Σπούδασε στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών και στο Aston University of Birmingham.

Έχει μακρά και αποδεδειγμένη εμπειρία ως CFO και ελεγκτής (με μία από τις Global Big 4). Η εμπειρία του προέρχεται από τους τομείς των Λιανικών Πωλήσεων, των Ηλεκτρονικών Συσκευών, των Μηχανημάτων και Εργαλείων, των Καλλυντικών, της Βιομηχανίας Τροφίμων και της Ελεγκτικής & Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής.

Καβελλάρης Παναγιώτης

Ο κ. Καβελλάρης (MBA) είναι έμπειρος και αδειοδοτημένος "Certified Public Auditor". Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά και στο University of Nottingham.

Η μακρά καριέρα του, περιλαμβάνει όλες τις πτυχές του Finance & Business. Είναι εταίρος σε Ελεγκτική εταιρεία και σύμβουλος στην Critical Solution στον τομέα των Ελέγχων, Αποτιμήσεων και των Financial Reports, υπογράφοντας ως Ορκωτός Λογιστής και Πραγματογνώμονας.

Αγγέλης Απόστολος

Ο κ. Αγγελής (MBA, CIMA) είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και αναλυτής με την Critical Solution. Είναι "πιστοποιημένος εσωτερικός ελεγκτής".

Η εμπειρία του προέρχεται από την ιδιότητα του Οικονομικού Διευθυντή και του Ελεγκτή, σε εταιρείες στους τομείς των Λιανικών Πωλήσεων, της Ακίνητης Περιουσίας, της Πληροφορικής, και των Νομικών και Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Οικονομίδης Χαράλαμπος

Ο κ. Οικονομίδης είναι Οικονομικός Αναλυτής με την Critical Solution. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι έμπειρος Λογιστής, Χρηματοοικονομικός Αναλυτής και ERP Super User.

Η εμπειρία του προέρχεται από τους τομείς της Φαρμακοβιομηχανίας και των Λιανικών Πωλήσεων. Έχει 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας Ηνωμένων Πολιτειών, στους τομείς "Evaluation of a Proposed Investment" και "Cash Flow Forecast".

Γεραγώτης Μηνάς

Ο κ. Γεραγώτης είναι ο επικεφαλής Λογιστικής της Critical Solution. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Είναι έμπειρος Λογιστής, με έμφαση στη Λογιστική Κόστους, τη Φορολογία και το Audit.

Η εμπειρία του προέρχεται από τους κλάδους της Βιομηχανίας, των Αυτοκινήτων και της Χονδρικής πώλησης. Έχει επίσης διατελέσει ελεγκτής σε μία από τις Global Big 4.